Novi Sad
27.11.2014.
15:29 > 15:29
Grad je našao kompromis za probleme u Pozorištu mladih.
  • fenix

    01.12.2014 10:56
    sizifov posao
    Ni prva ni poslednja prica o seci glava svakome ko odskoci od odredjene crte postavljene vekovima u nazad u zemlji nam Srbiji,ponekad je bolje tu surovu istinu doziveti u mladjem zivotnom dobu,tada se covek osvesti i dalji napredak je zagarantovan.Razapet izmedju svojih potenciojala i ogranicenja koja nam se u ovoj zemlji postavljaju mnogi mladi ljudi ostavljaju ovu zemlju kao jedno lose iskustvo koje im se rodjenjem ovde dogodilo van njihove zelje i kontrole,nadam se da ce Tijana ipak ostati sa nama i svojom pamecu,harizmom i energijom doprineti kulturnom osvescenju omladine i mladih kojima se desavaju iste ili slicne situacije u zivotu......
  • Averel

    28.11.2014 06:07
    Debeli živci
    I jak želudac su potrebni za saradnju s "naprednjacima". Sretno na novom mestu.
  • 27.11.2014 20:00
    bravo
    Osobi kao sto je sada bivsa direktorka i treba mesta sa vise sirine i mesta gde ce stvarno pokazati strucnost i elokvenciju.Zelim joj da bivsu funkciju zaboravi i donese nam novine u kulturnom zivotu Novog Sada.
  • Grazdanin Pokorni

    27.11.2014 19:55
    Tragikomedija
    Voleo bih zaista da mi neko objasni sta se tu zapravo dogadja. Moje misljenje je da tesko da se neko po "zasluzi" unapredjuje u ovoj zemlji...na zalost.

    Znaci, ostavku je dao neko koga je smenio upravni odbor koga su posle toga raspustili.... znaci li to da su dotadasnje odluke u.o. pravovaljane ili sve padaju u vodu? Da li je smenjena ili je dala ostavku?!?!?!?!?

    Nije mi promakao detalj vezan za neke dnevnice i (ne)putovanja pa ako doticna zaista zeli da joj ime ne ostane ukaljano neka opovrgne navode.

    Uopste me ne zanima niti jedna jedina politicka partija, dapace, gade mi se. Nit sam bot nit sam skot. Jedan mali obicni gradjanin kome je stalo do ove zemlje (valjda se to nazivai patriotizmom...).
  • Fujčina

    27.11.2014 18:50
    A sada...
    ...puj pike ne važi
  • Mrma

    27.11.2014 16:59
    zanimljivo
    baš će biti zanimljivo čuti šta sve bivša(a sada unapredjena)direktorka ima da ispriča.SPO joj je"došao glave"a sada će ona da pokaže zube!Baš predstava...nema šta!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna